A hazai "baloldal" külföldi cégeknek árusítaná ki az ország vízvagyonát. Na, kérem, ez a hazaárulás minősített esete. Ja, tényleg: a XXI. század háborúi miért is folynak majd várhatóan? Csak nem a vízért?

Íme a hír:

A nemzeti stratégiai vagyon egyik legértékesebb részének - az európai szinten is kiemelkedő magyar vízvagyonnak - a kiárusítására készül a kormány - jelentette ki kedden Fónagy János a hírTV-nek.
Az ellenzéki pártszövetség tiltakozik a Nemzeti Vagyonkezelő Tanács azon döntése ellen, hogy az Észak-Magyarországi Regionális Vízmű kezelésébe kerüljön a Dunamenti és a Tiszamenti Regionális Vízművek. Mivel egy állami cég leányvállalatának magánkézbe adását már nem tiltja a törvény, a Fidesz-KDNP szerint a vízművek privatizálását készíti elő a kormány. Ez két-két és félmillió embert és több mint hétszáz települést érint.
- Az MSZP-kormány - hívják akárhogy a miniszterelnökét - nem adta föl azt a szándékát, hogy az ivóvizet külföldi vállatok kezébe eladja. Ráadásul olyan cégeknek, akik a saját országukban túlnyomórészt állami tulajdonban vannak - mondta Fónagy János, a Fidesz országgyűlési képviselője.
 
Fónagy biztos idegengyűlölő, azért beszél ilyeneket. Ja, vagy Fónagy mégsem lehet az, "csak" egy példamutató hazafi? Nos, kedves posztkommunisták és/vagy ultraliberálisok? 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://provokativpolgar.blog.hu/api/trackback/id/tr881094581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása