Állandóan arról beszélnek az arra hivatottak (?), hogy a cigányságot integrálni kell. Rendben, nagyon is. Ám tényleg érdekel: hol sikerült Európában integrálni a romákat? Nem egy-egy személyt vagy családot, hanem az egész közösséget. Nos? Francia-, Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Szerbiában, Macedóniában, Bulgáriában, Romániában, Finnországban stb.? De most tényleg!?
Ha van ilyen ország a kontinensen, akkor nekünk, magyaroknak (származásra való tekintet nélkül) egy ilyen modellből tanulni kéne. Remélem, választ kapok kérdéseimre. Egyetlen működőképes modell is érdekel, ugyanis a jó példát nem szabad szem elől tévesztenünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://provokativpolgar.blog.hu/api/trackback/id/tr361029759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása